Ameliyat sonrası en fazla kaç gün rapor verilir?

Ameliyat sonrası en fazla kaç gün rapor verilir? Ameliyat sonrası en fazla kaç gün rapor verilir?, Ameliyat sonrası kaç gün rapor verilir?, Rapor süresi 40 günü geçerse ne olur?, 90 gün rapor nasıl alınır?, Tek seferde en fazla kaç gün rapor alınır?, Ameliyat olup rapor alınca maaş kesintisi olur mu?

Ameliyat sonrası en fazla kaç gün rapor verilir?

Ameliyat sonrası kaç gün rapor verilir?, Çalışan vatandaş ameliyat sonrası işyeri hekimine, aile hekimine yahut doktora giderek rapor talep edebilir. Bu durumda; işyeri hekimi kişiye en fazla 2 gün, aile hekimi tek seferde 10 olmak üzere toplamda 20 gün, doktor ise tek seferde 10 gün olmak üzere senede en fazla 40 gün rapor verebilmektedir.

Ameliyat sonrası kaç gün rapor verilir?

Ameliyat sonrası kaç gün rapor verilir?, Çalışan vatandaş ameliyat sonrası işyeri hekimine, aile hekimine yahut doktora giderek rapor talep edebilir. Bu durumda; işyeri hekimi kişiye en fazla 2 gün, aile hekimi tek seferde 10 olmak üzere toplamda 20 gün, doktor ise tek seferde 10 gün olmak üzere senede en fazla 40 gün rapor verebilmektedir.

Rapor süresi 40 günü geçerse ne olur?

Rapor süresi 40 günü geçerse ne olur?, Aile hekimleri veya farklı bir sağlık kuruluşundaki hekimler ise tek seferde maksimum 10 gün istirahat raporu verebilir. Raporda kontrol muayenesi belirtilirse bu 10 gün sonunda hastalığın geçmemesi durumunda hekim, kontrol muayenesi yaparak çalışanın istirahatine devam etmesi için 10 gün daha rapor yazabilir.

90 gün rapor nasıl alınır?

90 gün rapor nasıl alınır?, İş Görmezlik Raporunun Gün Sayısı 40'ı Geçerse Ne Olur? Bir doktor tarafından bir yıl içinde bir kişiye verilen raporun gün sayısı 40 günü geçmesine rağmen çalışanın istirahat hali devam ediyorsa raporun heyet raporuna çevrilmesi gerekir.

Tek seferde en fazla kaç gün rapor alınır?

Tek seferde en fazla kaç gün rapor alınır?, Raporunuzu devlet ve üniversite hastanelerinden veya SGK anlaşmalı özel hastanelerden alabilirsiniz. Raporun geçerli olması ve rapor parasının hesabınıza yatması için son bir yıl içinde 90 gün prim yatırmış olma zorunluluğu vardır.

Ameliyat olup rapor alınca maaş kesintisi olur mu?

Ameliyat olup rapor alınca maaş kesintisi olur mu?, Memurlara bir takvim yılı içinde tek hekim tarafından verilecek raporların toplamı kırk günü geçemez. Bu süreyi geçen hastalık raporları sağlık kurulunca verilir.

Devlet hastane en fazla kaç gün rapor verebilir?

Devlet hastane en fazla kaç gün rapor verebilir?, Kanser, verem ya da akıl hastalığı, şeker hastalığı ve açık kalp ameliyatı gibi uzun süreli hastalıklara yakalanılması nedeniyle alınan hastalık izinleri, Resmi yataklı tedavi kurumlarında yatarak tedavi görülen süreler sebebi ile memurun maaşından herhangi bir kesinti yapılmaz.

40 gün rapor geçerse işten çıkarılır mı?

40 gün rapor geçerse işten çıkarılır mı?, Memurlar ayrı ayrı hekimlerden olmak şartı ile toplamda 40 gün rapor kullanabilir. Memurların tek seferde alabileceği rapor ise 10 günü geçemez. Raporda kontrol muayenesi belirtilirse aynı hekim, 20 güne kadar rapor verebilir. Esasında bu durum, "Bir doktor kaç gün rapor verebilir?" sorusunun cevabıyla da eş değerdir.

Rapor 20 günü geçerse ne olur?

Rapor 20 günü geçerse ne olur?, 40 Günden Fazla Rapor Alan İşçi

4857 sayılı İş Kanunu'na göre işçinin alacağı rapor süresi ihbar süresini geçmesi halinde işveren iş sözleşmesini haklı nedenle fesh edebilmektedir.


İşçi 1 yılda en fazla kaç gün rapor alabilir?

İşçi 1 yılda en fazla kaç gün rapor alabilir?, Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplam 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilecek.

1 ayda 2 kere rapor alınır mı?

1 ayda 2 kere rapor alınır mı?, · Tek hekimden, bir defada en çok 10 gün olmak üzere bir yılda toplam en çok 40 gün rapor alınabilir.

1 aylık rapor parası ne kadar yatar 2024?

1 aylık rapor parası ne kadar yatar 2024?, İŞÇİ AYDA KAÇ KEZ RAPOR ALABİLİR? Çalışan hastalık durumunda iş yeri hekimine başvurabilir. İşe gelmesine engel bir durumun tespitinde iş yeri hekimi çalışana 2 gün istirahat verebilir. Aile hekimleri ise bir seferde en fazla 10 günlük rapor verebilirler.

3 doktorlu heyet raporu kaç gün?

3 doktorlu heyet raporu kaç gün?, Alınacak olan rapor parası; yatarak tedavilerde günlük kazancın yarısı olurken, ayakta tedavilerde ise günlük kazancın üçte ikisi olarak hesap edilir.